Als je alleen een hamer hebt dan moet ieder probleem wel een spijker zijn.
programma
bronnen
in company
stijl

Programma zonder programma

Als wij programma’s maken voor de ontwikkeling van medewerkers, managers of professionals, dan lijkt dat soms op een training. Maar soms lijkt het ook op niets.

 

Wij maken programma’s zonder programma. Dat geldt ook voor onze coachingsaanpak. De coach gaat altijd op zoek naar het antwoord op de vraag, waardoor komt deze persoon er zonder hulp niet uit?

Bronnen van ontwikkeling

Ontwikkelen is zoeken. Een aanpak, programma of methode legt de route vast. Wij weten van tevoren niet waar in een concrete situatie de bronnen voor de ontwikkeling liggen.

 

Dat wordt bepaald door de manier waarop de vraag aan ons wordt geformuleerd, in welke context, in welke organisatie of welke functie deze vraag wordt gesteld. Daarom wordt de aanpak, het programma of methode gaande het proces vastgelegd. 'De brug bouwen terwijl je erover loopt'!

In company aanpak

Wij denken niet vanuit methoden of modellen. Wij ontwerpen onze activiteiten pas nadat er een concrete vraag ligt.

 

Effectieve methoden danken hun effectiviteit altijd aan de specifieke context waarin wij ze hebben gebruikt. Daarom benaderen wij een vraag van een opdrachtgever niet vanuit een mogelijke aanpak of een bestaande methode maar vanuit een onderzoek naar de aard van de vraag en de context waarin deze vraag om onze hulp vraagt. Pas daarna kunnen wij een keuze maken voor en aanpak of methode.

Eigen stijl

Spruit in company trainingen heeft gedurende 30 jaar met een bonte verscheidenheid aan organisaties samengewerkt.

 

In talloze activiteiten: individuele of teamcoaching, workshops, trainingen, werkconferenties of leergangen. Door deze brede ervaring is een eigen visie op het interveniëren in persoonlijke en organisatorische processen ontwikkeld.

Cradle to cradle

Wij interveniëren in het nu,

de waarde daarvan ligt ook in uw toekomst.

 

© Spruit in company trainingen bv, sinds 1981

Spruit in company

Cruquiuskade 245, 1018 AM Amsterdam

 

020-419 5570

Kvk Amsterdam 34144809