duurzaamheid
cyclisch
samenhangend

Duurzaamheid

Bij duurzaamheid wordt niet in eerste instantie gedacht aan dienstverlening. Wij menen dat in het 'Craddle to craddle' concept een belangrijke inspiratiebron ligt voor ons type dienstverlening.

 

Wij hebben dit vertaald in: "Wij interveniëren in het heden, het rendement ligt in de toekomst." Dit betekent bijvoorbeeld dat wij niet kiezen voor aangename of interessante activiteiten die applaus opleveren aan het einde van de dag, maar in de praktijk daarna geen zoden aan de dijk blijken te zetten.

Cyclisch

Iedere interventie is een deel van een proces. Een proces wat wordt gekenmerkt door ups en downs. Door vraagstukken en oplossingen. Door successen en stagnatie.

 

Om dat proces respectvol te dienen zullen wij niet altijd kunnen bijdragen aan het 'bouwen', maar soms ook aan het 'breken'. Soms is een proces geholpen met optimisme soms met pessimisme. Dat vraagt om oprechtheid en vertrouwen.

Samenhangend

De opdracht richt zich in de praktijk altijd op een deel van de situatie van de deelnemer. Daar hebben wij altijd oog voor.

 

Maar dit betekent niet dat wij ons met alles gaan bemoeien. Wij stimuleren de deelnemer om te schakelen tussen dit deel en zijn geheel.

Niets is zeker en zelfs dat niet.

Cradle to cradle

Wij interveniëren in het nu,

de waarde daarvan ligt ook in uw toekomst.

 

© Spruit in company trainingen bv, sinds 1981

Spruit in company

Cruquiuskade 245, 1018 AM Amsterdam

 

020-419 5570

Kvk Amsterdam 34144809